Vitamine doar pentru tine!

Spune-ne despre stilul tău de viață și ce obiective urmărești, iar noi îți spunem ce vitamine și suplimente să iei pentru ca să fii super bine!

Te-ai săturat să cumperi vitamine doar când intri în farmacie și să le iei alandala, doar când îți amintești? Și noi!

De aceea am creat Superbine, un abonament personalizat de vitamine și suplimente, cu tot ce ai nevoie!

Cum funcționează

Completezi un chestionar cu întrebări despre stilul tău de viață și prioritățile tale

Vezi recomandările date de algoritmul nostru, construit pe baza celor mai recente studii

Abonament lunar personalizat de vitamine și suplimente

Te abonezi și primești lunar un pachet cu 30 de pliculețe cu vitamine și suplimente

Garantat 100% banii înapoi!

Dacă nu e ceea ce te aștepți, ai 15 zile să te răzgândești și primești banii înapoi integral.

Unde ajută vitaminele Superbine

🧠

Performanță cognitivă

Vitaminele B au un rol important în sănătatea creierului, iar studiile clinice arată că un complex de vitamine și suplimente îmbunătățește funcția cerebrală.

🕺🏻

Încetinirea îmbătrânirii

Vitaminele și suplimentele pot contribui la reducerea inflamației, cea mai importantă cauză a bolilor cronice, și la întârzierea procesului de îmbătrânire.

🔋

Energie și performanță fizică

Vitaminele au un rol important în generarea de energie prin implicarea în metabolismul celular și în transportul și arderea carbohidraților și grăsimilor la nivel celular.

🦠

Creșterea imunității

Vitamina C combate radicalii liberi, vitamina D stimulează apărarea împotriva infecțiilor, iar vitamina A reduce riscul de infecții respiratorii.

🥰

Frumusețea pielii și părului

Vitamina A sprijină sănătatea pielii, reduce ridurile fine și petele de pigment, alături de alte vitamine și suplimente esențiale pentru ten, păr, unghii și regenerare celulară.

😴

Îmbunătățirea somnului

Pe lângă vitaminele B6, B12, C, D, E, melatonina, magneziul și diverse extracte din plante, pot îmbunătăți calitatea și durata somnului tău.

😵‍💫

Gestionarea stresului

Stresul este inevitabil în viața agitată de azi, iar vitamine B1 este unul dintre cei mai importanți nutrienți în gestionarea stării psihice și tratamentul depresiei.

🦴

Flexibilitatea articulațiilor

Vitaminele contribuie la flexibilitatea articulară prin susținerea sintezei de colagen și protejarea cartilajului articular de daune oxidative.

🧘🏻‍♀️

Alte priorități

Vitaminele și suplimentele pot sprijini funcționarea optimă a organismului, îmbunătăți starea de spirit și energia și asigura un aport nutritiv optim.

Află ce vitamine și suplimente ai nevoie!

Completează chestionarul nostru, făcut pe baza a sute de studii științifice, iar algoritmul nostru îți va recomanda ce ar trebui să iei ca să fii super bine!

Vitamine și suplimente special pentru tine, de la Superbine!